Fearless – campaigning for children on the move

Written by on April 26, 2017

Në një kohë kur kriza e refugjatëve shkoi nga zemërimi publik drejt frikës. Në një kohë kur politikanët suedezë vendosën të shkojnë nga hapja drejt një pranimi “minimal evropian” kjo e prezantuar edhe në media. Në një kohë kur bombat po vrasin fëmijët në Siri, Suedia dhe Evropa zgjodhën të kërkojnë rrugë të tjera. Në këtë kohë vendimtare, Save the Children Suedia zgjodhi të luftojë për të mbrojtur të drejtat e 30 milionë fëmijëve që ikin nga lufta dhe konfliktet apo kriza e varfërisë. Pavarësisht apatisë publike dhe donatorëve, më shumë se 80 000 njerëz nënshkruan peticionet tona dhe shumë më tepër iu bashkuan luftës për fëmijët në arrati – një tregues i fortë solidariteti dhe një luftë e patrembur në mbrojtje të të drejtave të fëmijëve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

[There are no radio stations in the database]