Dita e Rinisë

Written by on May 9, 2017

Sot në ditën e rinisë Kryesia e Kuvendit të Shqiperisë hapi dyert për të gjithë të rinjtë duke lançuar një program të quajtur “Thirrje për të rinjtë”. Një mbështetje për të rinjtë e qytetit ku të mund të shprehin shqetësimet e tyre duke u gjendur më pranë si pushteti qëndror dhe ai lokal. Për më shumë Underadio do të jete pranë çdo aktiviteti për të pasqyruar të rejat që do të ndodhin, pa harruar dhe një intervistë që zoti Ilir Meta ka caktuar të ndodhë me të rinjtë që bëjnë radion e vetme në Shqiperi për femijë të  quajtur, Underadio!


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

[There are no radio stations in the database]