Uncategorized

Organizata Save the Children publikoi sot në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, raportin “Shumë Fëmijë të Përjashtuar”, ku Shqipëria renditet në vendin 77 nga 175 vende të vlerësuara në gjithë botën. 27 shoqata dhe rrjete zhvilluan sot një marshim proteste dhe nënshkruan një peticion për gjendjen e rëndë të fëmijëve shqiptarë në shumë fusha. Peticioni i […]


[There are no radio stations in the database]