Blog

Page: 2

Në një kohë kur kriza e refugjatëve shkoi nga zemërimi publik drejt frikës. Në një kohë kur politikanët suedezë vendosën të shkojnë nga hapja drejt një pranimi “minimal evropian” kjo e prezantuar edhe në media. Në një kohë kur bombat po vrasin fëmijët në Siri, Suedia dhe Evropa zgjodhën të kërkojnë rrugë të tjera. Në […]

01

March 24, 2017

Ky projekt synon të rrisë nivelet e pjesëmarrjes së fëmijëve në shkollë, familje dhe komunitet duke përdorur Web radio si një mjet për fëmijët që të shprehen lirisht, të arrijnë dhe të ndikojnë në audiencën e gjerë si dhe tw përmirësojnë aftësitë jetësore.   Underadio do të ndërtohet mbi praktikat e mira ekzistuese, të fuqizuara […]

UNDERADIO Save the Children e konsideron pjesëmarrjen e fëmijëve si jetike për zhvillimin pozitiv të fëmijëve si individë, por njëkohësisht edhe për shoqërinë pasi rrit dhe ushqen qytetarë të ndërgjegjësuar me të drejtat dhe detyrat e tyre. Fëmijët duhet dhe mundet të përfshihen në mënyrë aktive në familje, komunitet dhe më gjerë në shoqëri, si […]

Summary Save the children in Albania has been working for several years with both Children Governments and Child Led groups in different parts of Albania, creating space for national and international advocacy, strengthening capacities of CLG and institutionalizing the role of Children Governments. In order to maximize efforts to strengthen child participation in Albania we […]

Çdo fëmijë është i aftë të formojë mendimet e tij/saj dhe ka të drejtë ti shprehë ato lirisht. UNDERADIO një platformë radio në internet për fëmijët iu mundëson fëmijëve që të flasin për të drejtat e tyre dhe çështjet që kanë të bëjnë me ta. Every child is capable of forming his or her own […]


[There are no radio stations in the database]