Written by on April 17, 2018

Ne kuader te projektit “Per Femijet nga Femijet” mbeshtetur nga Agjensia Suedeze per Zhvillim Nderkombetar, ne datat 11 dhe 12 Prill, grupet e Udhehequra nga Femijet ne Burrel dhe Peshkopi, u mblodhen se bashku per te diskutuar sfidat dhe arritjet e tyre me perfaqesuesit e Ambasades Suedeze ne Shqiperi.
Misioni i “Zerit 16 +…”, si angazhohen ata ne monitorimin dhe zbatimin e te drejtave te tyre, veshtiresite qe kane femijet qe zeri i tyre te degjohet dhe te merret ne konsiderate, si hartojne raporte per identifikimin e problematikave te tyre, ishin disa nga ceshtjet kryesore qe femijet diskutuan gjate takimeve me perfaqesuesit e Ambasades Suedeze.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Continue reading

[There are no radio stations in the database]