Month: April 2018

00

April 17, 2018

Ne kuader te projektit “Per Femijet nga Femijet” mbeshtetur nga Agjensia Suedeze per Zhvillim Nderkombetar, ne datat 11 dhe 12 Prill, grupet e Udhehequra nga Femijet ne Burrel dhe Peshkopi, u mblodhen se bashku per te diskutuar sfidat dhe arritjet e tyre me perfaqesuesit e Ambasades Suedeze ne Shqiperi. Misioni i “Zerit 16 +…”, si […]


[There are no radio stations in the database]