Month: February 2018

Drejtues të Drejtorisë Vendore të Policisë Durrës kanë pritur sot në ambientet e policisë një grup nxënësish të shkollës 9-vjeçare “Qemal Mici”. Fëmijëve pjesëmarrës, pjesë të organizatës Fëmijët.Com në bashkëpunim me World Vision, Bashkinë Durrës dhe organizata të tjera lokale nga ana e Strukturave të Drejtorisë Vendore të Policisë Durrës u është mundësuar një prezantim […]


[There are no radio stations in the database]