Month: May 2017

Sot në ditën e rinisë Kryesia e Kuvendit të Shqiperisë hapi dyert për të gjithë të rinjtë duke lançuar një program të quajtur “Thirrje për të rinjtë”. Një mbështetje për të rinjtë e qytetit ku të mund të shprehin shqetësimet e tyre duke u gjendur më pranë si pushteti qëndror dhe ai lokal. Për më […]


[There are no radio stations in the database]