Month: April 2017

Për të sjellë në vëmendje të vecantë rëndësinë e parandalimit të institucionalizimit të fëmijëve dhe deinstitucionalizimin si dhe ngritjen e shërbimeve cilesore të kujdestarisë alternative për fëmijët u zhvillua sot Konferenca Kombëtare “Shërbime Alternative Cilësore për Fëmijët pa Kujdes Prindëror në Shqipëri” e organizuar nga Save the Children në bashkëpunim me Ministrinë e Mirëqenies Sociale […]

Sot në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve në Situatë Rruge, Rrjeti Shqiptar i Qendrave Ditore për fëmijë në Situate Rruge në partneritet me Save the Children, Agjencinë Shtetërore për Mbrojtjen e të Drejtave të Fëmijëve dhe Bashkinë e Tiranës organizoi një aktivitet ndërgjegjësues, në Parkun Rinia, me mesazh “Mos dhuro para, dhuro kujdes”. Mbështetës të kësaj […]

Në një kohë kur kriza e refugjatëve shkoi nga zemërimi publik drejt frikës. Në një kohë kur politikanët suedezë vendosën të shkojnë nga hapja drejt një pranimi “minimal evropian” kjo e prezantuar edhe në media. Në një kohë kur bombat po vrasin fëmijët në Siri, Suedia dhe Evropa zgjodhën të kërkojnë rrugë të tjera. Në […]


[There are no radio stations in the database]